Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Violència masclista: visió masculina

evamarilen | 18 Novembre, 2007 22:17 | latafanera.cat facebook.com google.com

Diumenge, 25 de novembre, diada i festa religiosa de Santa Catalina, patrona de la Filosofia en alguns redols del món, se celebra arreu del Planeta el Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

En un comunicat que fa públic la Secretaria de Comunicació i Formació, la CGT-Balears convida tothom a la conferència "La Violència masclista des de la mirada masculina", que organitza la Secretaria de Gènere d'aquesta organització sindical, dilluns 19 de novembre, a les 19 hores, al Centre Cultural Flassaders de Palma.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS