Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Visita del president peruà, Alan García, a l’Estat espanyol

evamarilen | 10 Gener, 2008 23:52 | latafanera.cat facebook.com google.com

De bons companys de lluites pastorals i polítiques a Amèrica Llatina, més concretament al Perú, arriben fins a Mallorca notícies molt recents relacionades amb el viatge del president Alan García a Europa, programat com a visita oficial a Espanya durant els dies 19-22 de gener de 2008.

Se’ns demana si és possible emplenar pàgines i més pàgines dels mitjans de comunicació, amb veus públiques que rebutgin de manera ben sonada aquesta presència presidencial peruana a l’Estat espanyol.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS