Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Inequitat escandalosa

evamarilen | 28 Febrer, 2008 22:52 | latafanera.cat facebook.com google.com

Mariano Moragues, bon company artanenc que acostuma a mostrar-se sempre molt crític amb el model de vida consumista que s'està escampant arreu de Mallorca, escriu aquest article, a l'espera que algun mitjà s'atreveixi a publicar-lo...

Li posa aquest títol: ”Inequitat escandalosa!” I afegeix:

 (Segueix)

Homes contra la violència masclista

evamarilen | 19 Febrer, 2008 11:50 | latafanera.cat facebook.com google.com

Dilluns, 18 de febrer, a la seu de CGT-Balears es convoca reunió per tractar, entre d'altres assumptes, la possible refundació del Grup d'Homes contra la Violència Masclista, que és una de les propostes plantejades amb motiu de l'acte celebrat al Centre Social Flassaders de Palma, a finals de l'any passat.

Efectivament, dilluns 19 de novembre de 2007, la Secretaria de Gènere de la CGT-Balears organitza, i hi convida, la conferència que porta per títol “La violència masclista des de la mirada masculina”.

Hi intervenen Antonio García Domínguez, president de l'Associació AHIGE (Associació d'Homes per la Igualtat de Gènere) d'Andalusia, i Miquel Àngel Lladó, representant de la Plataforma Homes contra la Violència Masclista de Mallorca.

 (Segueix)

La defensa de l'entorn de la Real continua

evamarilen | 07 Febrer, 2008 16:45 | latafanera.cat facebook.com google.com

La infatigable lluitadora en defensa de l'entorn de la Real, a Palma, Aina Calafat viatja aquests dies fins a Brussel·les on, a més de fer-se present en representació de l'Associació Drets Humans de Mallorca -a la Roda de Premsa que s'hi organitza amb motiu de l'Ordre judicial d'arrest internacional contra 40 militars rwandesos-, també s'ha d'entrevistar amb les més altes instàncies europees -en representació de la Plataforma Salvem la Real-.

Coincideix amb la notícia segons la qual les entitats organitzadores d’un Concert per la Real, programat per al dia 22 de febrer, després de comunicar que se n’ha hagut de suspendre la celebració, donen les gràcies per la bona disposició i el compromís de la gent que s’ha afanyat a donar-hi suport.

De fet, les entitats que s’han anat reunint amb la Plataforma Salvem la Real, les que convocaren la darrera manifestació de la plaça d’Espanya de Palma fins a Cort, estaven organitzant, per a dia 22 de febrer, la celebració d’un concert a La Real, per al qual ja tenien diversos grups musicals que s’havien ofert a actuar-hi de franc.

Els objectius que pretenien eren, per una banda fer avinent a les autoritats que són molts els que no obliden el vergonyós frau que s’ha comès en continuar les obres del nou hospital a Son Espases.

De l’altra, fer a saber a l’opinió pública en general que ara, amb un govern autoproclamat de progrés, es continua espoliant i destruint el patrimoni arqueològic de la zona, tal com es feia quan els responsables eren el PP i UM.

Amb un escrit comuniquen que, reunits el dimarts dia 5 de febrer, han desistit d’organitzar el concert esmentat. El motiu és que, malgrat l’excel•lent disposició del pare March i del pare Ballester, de La Real, sembla que qui ara comanda allà és el nou rector de la parròquia, el que hi han posat després d’endur-se’n el pare Vallespir i, després de moltes gestions, aquest senyor per autoritzar-ho hi posava la condició de traslladar el dia per a després de les eleccions generals...

Tanmateix deixen clar que no renuncien a la lluita per defensar La Real, el Territori, la Sanitat Pública, per combatre la indignitat de tants de polítics, per defensar la democràcia i per salvar el planeta.

Per això, han acordat convocar les entitats socials de Mallorca que puguin compartir aquests objectius, per tenir una reunió el proper dia 11 de març, a les 20,00 hores, a la seu de la Unió Obrera Balear (Avinguda de Mèxic, nº2, 2ª, de Palma, Polígon de Llevant, cantonada Manuel Azaña).

La lluita continua!

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS