Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

NO a la guerra: antimilitaristes i anarquistes d'Amèrica Llatina

evamarilen | 06 Març, 2008 12:27 | latafanera.cat facebook.com google.com

Davant l'amenaça de conflicte bèl·lic que involucra els governs de Colòmbia, Equador i Veneçuela, antimilitaristes i anarquistes del continent sudamericà comencen a mobilitzar-se, a través de la paraula i l'acció, per rebutjar el que podria ser una agressió monstruosa dels poders estatals contra els pobles d'Amèrica Llatina.

Vet ací un document, sobre aquesta temàtica, que crida contra una barbaritat semblant, No necessitam cap altra guerra!

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS