Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Relacions institucionals cada cop més normals i intenses als Països Catalans

evamarilen | 30 Abril, 2008 09:35 | latafanera.cat facebook.com google.com

Avui matí m'ha passat pel cap entrar dins la web del Consell de Mallorca i he pegat una ullada ràpida a les notes de premsa que s'hi publiquen.

N'he vist dues que m'han cridat poderosament l'atenció. Fan referència a dos actes que s'hi celebren avui mateix i que tenen a veure, directament, amb la presència d'Esquerra Republicana en una institució pública mallorquina, com és ara el Consell.

 (Segueix)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS