Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

2014 ERC Futur: Acte central de campanya, a Barcelona

evamarilen | 17 Maig, 2008 22:28 | latafanera.cat facebook.com google.com

Dissabte, 17 de maig de 2008, el Pavelló Nova Icària de Barcelona s'omple de militants d'Esquerra Republicana de Catalunya -més de 2.014 cadires ocupades i els graons superocupats- que donen suport a la candidatura d'Ernest Benach com a president, i de Rafel Niubó com a secretari general del partit.

És la candidatura 2014 ERC Futur a la qual, entre moltíssima d'altra gent, també dóna suport explícit el president del partit Josep-Lluís Carod-Rovira.

L'acte multitudinari, massiu pel que comporta d'assistència militant activa, es realitza el mateix dia que Carod-Rovira compleix anys.

Com a militant d'Esquerra-Illes, que també don suport explícit a aquesta candidatura que propugna la Unitat i la Renovació alhora, tenc l'oportunitat d'intervenir en públic davant més de 2.014 persones atentes als missatges que els arriben de totes les contrades dels Països Catalans, de Salses a Guardamar i de Fraga fins a l'Alguer.

Els dic que, des de Mallorca estant, la nombrosa militància que dóna suport a la candidatura d'Ernest Benach a la Presidència del partit, i de Rafel Niubó a la Secretaria General, m'ha encomanat que els digui i adreci TRES PARAULES: nosaltres sí creim en el país, sí creim en el partit, i sí creim en les persones!

  • Aquesta nombrosa militància republicana de Mallorca creim en el país sencer -de Salses a Guardamar i de Fraga fins a Maó-
  • Des de Mallorca, creim en el partit sencer -no estam per la labor de restar-hi res, sinó de sumar-hi totes les aportacions positives-.
  • Des de Mallorca, creim en les persones senceres, -honestes, competents, republicanes, d'esquerres, catalanistes- com són Ernest i Rafel, i el president del nostre partit -Josep-Lluís Carod-Rovira- a qui volem veure un dia presidint la Generalitat de Catalunya.

La Galeria de Fotos que se'n fa, permet de visualitzar també la vintena de suports explícits que rep la candidatura 2014 ERC Futur, liderada per Benach i Niubó, a la presidència i la secretaria general del partit, respectivament!

S'hi pot veure ben a les clares que són més de quatre gats...

Festa d'ERC Futur a Barcelona

evamarilen | 15 Maig, 2008 23:53 | latafanera.cat facebook.com google.com

El candidat a la presidència d'ERC, Ernest Benach ha presentat públicament l'acte central de campanya de la candidatura.
Es fa dissabte, 17 de maig, al pavelló Nova Icària de Barcelona.

A l'acte hi participen, a més dels candidats d'ERC Futur, el president d’Esquerra, Josep-Lluís Carod-Rovira, i dotze militants que representen el territori.

Entre aquests, es preveu la intervenció i participació de Cecili Buele i Ramis, d'Esquerra-Illes.

També es compta amb l’actuació de grups musicals i escènics.

Decàleg per a un lideratge compromès d'Esquerra Republicana

evamarilen | 10 Maig, 2008 21:42 | latafanera.cat facebook.com google.com

Dijous, dia 8 de maig de 2008, Rafel Niubó -candidat a secretari general d'Esquerra- presenta -juntament amb Ernest Benach, candidat a president d'Esquerra- el seu full de ruta. Un full de ruta pel país i pel partit. Tots dos consideren que ERC és la millor eina per al futur del país.

Durant la seva intervenció parla d’èxit i de projectes. I de sort. Per dir que la sort, no existeix. Com en l’esport, també en la política el tangible és el valor de l’esforç i el treball. L’establiment d’objectius i l’horitzó de fer-los possibles. La sort només és conjuntural. Mai no s’hi pot comptar perquè no hi ha res menys empíric que la fortuna.

 (Segueix)

ERC, la millor eina pel futur dels Països Catalans

evamarilen | 09 Maig, 2008 22:55 | latafanera.cat facebook.com google.com

Dia 8 de maig de 2008, Ernest Benach, candidat a la Presidència d'Esquerra Republicana, pronuncia una conferència a Barcelona.

Hi proposa els quatre punts que considera fonamentals en la seva candidatura: amb un 2014 com a objectiu de país, passa a reclamar unitat entorn del 2014 i renovació del partit amb l'ERC 2014. Conclou que ERC és la millor eina pel futur de Catalunya.

 (Segueix)

Quatre candidats a dirigir Esquerra Republicana

evamarilen | 07 Maig, 2008 21:23 | latafanera.cat facebook.com google.com

Precisament el mateix dia que Carod-Rovira presenta el seu darrer llibre 2014 Que parli el poble català, anunciant que “ell no vol ser independentista, sinó que vol ser independent”; dimecres, dia 7 de maig de 2008, Esquerra Republicana presenta oficialment les seves quatre candidatures al 25è Congrés Nacional, a celebrar els 7-14 de juny vinent, per triar-hi president i secretari general del partit.

Com diu i manifesta el president d'Esquerra, Josep-Lluís Carod-Rovira “la diversitat de candidatures per dirigir Esquerra és una bona notícia. És un símptoma de vitalitat del partit i una garantia que el projecte independentista té futur. El drama seria que ningú tingués ganes de posar-s’hi al davant. Només els partits vius tenen debats interns. Malgrat la crisi conjuntural de resultats que patim, hi ha homes i dones disposats a renovar el projecte, a aportar-hi el millor de si mateixos. I això és bo.”


Rafael Niubó i Ernest Benach amb Carod-Rovira

 (Segueix)

Prop de 1.500 militants avalen la candidatura d’ERC Futur

evamarilen | 05 Maig, 2008 22:47 | latafanera.cat facebook.com google.com

A la recerca de suports per a la candidatura d’ERC Futur, el president d’Esquerra Republicana s’ha fet present a Mallorca, acompanyant Rafael Niubó –candidat a la Secretaria General del partit- i ha compartit sopar amb la militància.

ERC Futur, la candidatura que presenta Ernest Benach i Rafael Niubó aspirant a la Presidència i Secretaria General d’Esquerra Republicana, respectivament, ha aconseguit arreplegar arreu dels Països Catalans 1.480 avals, d’entre els quals ha presentat 764 signatures al registre de la Seu Nacional.

Entre els nombrosos suports aconseguits per tots els territoris, despunta el que li atorga explícitament i clara l’actual president d’Esquerra, Josep-Lluís Carod-Rovira, com també de no pocs que provenen de les Illes Balears i Pitiüses.

 (Segueix)

Un partit polític republicà, diferent dels altres

evamarilen | 05 Maig, 2008 08:47 | latafanera.cat facebook.com google.com

El tarannà republicà d'un partit polític com Esquerra Republicana fa que la seva militància es comporti i es mostri en públic, als ulls de la ciutadania, com un partit diferent, en molts d'aspectes.

Com a bon partit republicà, Esquerra Republicana arriba a publicar i a “republicar”, fins i tot, certes dades de caràcter intern, considerades útils i profitoses per al conjunt de la ciutadania.

En un exercici pràctic de democràcia intensa i interna, el partit esdevé república per al conjunt de la militància!


Cecili Buele, militant d'Esquerra al barri del Camp Rodó, de Palma

 (Segueix)

Bon Dos de maig!

evamarilen | 02 Maig, 2008 22:03 | latafanera.cat facebook.com google.com

N'hi ha que pensen i creuen que, com a bon partit republicà, Esquerra Republicana de Catalunya té el mandat -si no de tot, d'una bona part de l'electorat; té l'encàrrec, si no de tota, d'una bona part de la militància; i té la necessitat social i política d'evitar, -no tornar a repetir pus mai més-, errors del passat. Ni en el present ni en el futur.

Per a un bon nombre de la militància, el present pot ser Ernest Benach, i el futur pot ser Rafael Niubó!

 (Segueix)

Unitat i renovació republicana als Països Catalans

evamarilen | 01 Maig, 2008 22:05 | latafanera.cat facebook.com google.com

Entre els dies 7 i 14 de juny de 2008, Esquerra Republicana de Catalunya culmina tot un procés, llarg i complex, encaminat a la realització del seu 25è Congrés Nacional.

Més de 10 mil militants, d'arreu dels territoris que van de Salses a Guardamar i de Fraga fins a Maó, tenen dret a dir-hi la seva i a votar.

Entre d'altres accions, voten les dues persones que han d'ocupar els càrrecs de màxima responsabilitat política durant els anys venidors: la Presidència i la Secretaria General.

 (Segueix)

Carod-Rovira a Mallorca

evamarilen | 01 Maig, 2008 08:50 | latafanera.cat facebook.com google.com

Els mitjans de comunicació local es fan ressò de la presència a Palma del vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Josep-Lluís Carod -Rovira.

Hi ha vengut a signar amb la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, un conveni de col·laboració que fa que Catalunya i Mallorca romanguin més unides que mai per la figura del rei Jaume I.

Es tracta d'“un conveni d'intencions per tal de col·laborar mútuament en la celebració del 800è aniversari del naixement del rei Jaume I”.

Cosa que contribueix a fer veure que va en augment i s'intensifica la normalitat en aquest àmbit de la relació pública interinstitucional.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS