Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Unitat i renovació republicana als Països Catalans

evamarilen | 01 Maig, 2008 22:05 | latafanera.cat facebook.com google.com

Entre els dies 7 i 14 de juny de 2008, Esquerra Republicana de Catalunya culmina tot un procés, llarg i complex, encaminat a la realització del seu 25è Congrés Nacional.

Més de 10 mil militants, d'arreu dels territoris que van de Salses a Guardamar i de Fraga fins a Maó, tenen dret a dir-hi la seva i a votar.

Entre d'altres accions, voten les dues persones que han d'ocupar els càrrecs de màxima responsabilitat política durant els anys venidors: la Presidència i la Secretaria General.

 (Segueix)

Carod-Rovira a Mallorca

evamarilen | 01 Maig, 2008 08:50 | latafanera.cat facebook.com google.com

Els mitjans de comunicació local es fan ressò de la presència a Palma del vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Josep-Lluís Carod -Rovira.

Hi ha vengut a signar amb la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, un conveni de col·laboració que fa que Catalunya i Mallorca romanguin més unides que mai per la figura del rei Jaume I.

Es tracta d'“un conveni d'intencions per tal de col·laborar mútuament en la celebració del 800è aniversari del naixement del rei Jaume I”.

Cosa que contribueix a fer veure que va en augment i s'intensifica la normalitat en aquest àmbit de la relació pública interinstitucional.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS