Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Prop de 1.500 militants avalen la candidatura d’ERC Futur

evamarilen | 05 Maig, 2008 22:47 | latafanera.cat facebook.com google.com

A la recerca de suports per a la candidatura d’ERC Futur, el president d’Esquerra Republicana s’ha fet present a Mallorca, acompanyant Rafael Niubó –candidat a la Secretaria General del partit- i ha compartit sopar amb la militància.

ERC Futur, la candidatura que presenta Ernest Benach i Rafael Niubó aspirant a la Presidència i Secretaria General d’Esquerra Republicana, respectivament, ha aconseguit arreplegar arreu dels Països Catalans 1.480 avals, d’entre els quals ha presentat 764 signatures al registre de la Seu Nacional.

Entre els nombrosos suports aconseguits per tots els territoris, despunta el que li atorga explícitament i clara l’actual president d’Esquerra, Josep-Lluís Carod-Rovira, com també de no pocs que provenen de les Illes Balears i Pitiüses.

 (Segueix)

Un partit polític republicà, diferent dels altres

evamarilen | 05 Maig, 2008 08:47 | latafanera.cat facebook.com google.com

El tarannà republicà d'un partit polític com Esquerra Republicana fa que la seva militància es comporti i es mostri en públic, als ulls de la ciutadania, com un partit diferent, en molts d'aspectes.

Com a bon partit republicà, Esquerra Republicana arriba a publicar i a “republicar”, fins i tot, certes dades de caràcter intern, considerades útils i profitoses per al conjunt de la ciutadania.

En un exercici pràctic de democràcia intensa i interna, el partit esdevé república per al conjunt de la militància!


Cecili Buele, militant d'Esquerra al barri del Camp Rodó, de Palma

 (Segueix)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS