Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Quatre candidats a dirigir Esquerra Republicana

evamarilen | 07 Maig, 2008 21:23 | latafanera.cat facebook.com google.com

Precisament el mateix dia que Carod-Rovira presenta el seu darrer llibre 2014 Que parli el poble català, anunciant que “ell no vol ser independentista, sinó que vol ser independent”; dimecres, dia 7 de maig de 2008, Esquerra Republicana presenta oficialment les seves quatre candidatures al 25è Congrés Nacional, a celebrar els 7-14 de juny vinent, per triar-hi president i secretari general del partit.

Com diu i manifesta el president d'Esquerra, Josep-Lluís Carod-Rovira “la diversitat de candidatures per dirigir Esquerra és una bona notícia. És un símptoma de vitalitat del partit i una garantia que el projecte independentista té futur. El drama seria que ningú tingués ganes de posar-s’hi al davant. Només els partits vius tenen debats interns. Malgrat la crisi conjuntural de resultats que patim, hi ha homes i dones disposats a renovar el projecte, a aportar-hi el millor de si mateixos. I això és bo.”


Rafael Niubó i Ernest Benach amb Carod-Rovira

 (Segueix)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS