Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

ERC, la millor eina pel futur dels Països Catalans

evamarilen | 09 Maig, 2008 22:55 | latafanera.cat facebook.com google.com

Dia 8 de maig de 2008, Ernest Benach, candidat a la Presidència d'Esquerra Republicana, pronuncia una conferència a Barcelona.

Hi proposa els quatre punts que considera fonamentals en la seva candidatura: amb un 2014 com a objectiu de país, passa a reclamar unitat entorn del 2014 i renovació del partit amb l'ERC 2014. Conclou que ERC és la millor eina pel futur de Catalunya.

 (Segueix)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS