Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Decàleg per a un lideratge compromès d'Esquerra Republicana

evamarilen | 10 Maig, 2008 21:42 | latafanera.cat facebook.com google.com

Dijous, dia 8 de maig de 2008, Rafel Niubó -candidat a secretari general d'Esquerra- presenta -juntament amb Ernest Benach, candidat a president d'Esquerra- el seu full de ruta. Un full de ruta pel país i pel partit. Tots dos consideren que ERC és la millor eina per al futur del país.

Durant la seva intervenció parla d’èxit i de projectes. I de sort. Per dir que la sort, no existeix. Com en l’esport, també en la política el tangible és el valor de l’esforç i el treball. L’establiment d’objectius i l’horitzó de fer-los possibles. La sort només és conjuntural. Mai no s’hi pot comptar perquè no hi ha res menys empíric que la fortuna.

 (Segueix)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS