Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Salvat el bosc de Can Tàpera!

evamarilen | 30 Juny, 2008 08:13 | latafanera.cat facebook.com google.com

S'acaba de salvar el bosc de Can Tàpera!
Un bosc que fa quatre anys es trobava en perill de desaparèixer i que va ser defensat per la Plataforma Salvem Can Tàpara, amb el suport d'entitats i organitzacions diverses.

Amb aquest escrit publicat al Diari de Balears (30-06-2008, pàg. 18), la Plataforma celebra la protecció que ha recaigut damunt d'aquest bosc en aquests darrers dies.

Enhorabona molt singular al sindicat Unió Obrera Balear!

 (Segueix)

Qui governa en aquestes illes nostres?

evamarilen | 24 Juny, 2008 23:30 | latafanera.cat facebook.com google.com

Francesc Antich és el president de les Illes Balears, gràcies a l'Acord d'estabilitat política i el futur sostenible de les Illes Balears, que signen el 25 de juny de 2007 PSIB-PSOE, Bloc per Mallorca, PSM-Verds de Menorca, UM, PSOE-ExC.


Francesc Antich, president del Govern de les Illes Balears

 (Segueix)

Directiva de la Vergonya instaura feixisme a Europa

evamarilen | 19 Juny, 2008 20:29 | latafanera.cat facebook.com google.com

La ”Directiva de Retorn”, la Directiva de la Vergonya, instaura el feixisme a Europa, com manifesta el Secretariat Permanent de la CGT-Balears, en un comunicat recent.

 (Segueix)

SALVEM IB3! Manifestació per una Ràdio i Televisió Pública de Qualitat

evamarilen | 19 Juny, 2008 15:39 | latafanera.cat facebook.com google.com

Els comitès d'empresa de les subcontractades d'IB3, Salom i SBT, juntament amb la secció sindical de CGT de Salom, convoquen tots els ciutadans/es a una manifestació el proper dimarts 24 de juny a les 17:30 hores (Porta de Sant Antoni, per anar fins al Consolat de Mar) per exigir al Govern Balear que:

 (Segueix)

Salut republicana, sens dubte la més sana (i 2)

evamarilen | 17 Juny, 2008 16:02 | latafanera.cat facebook.com google.com

En un exercici de pràctica democràtica gairebé insòlita, Esquerra Republicana de Catalunya conclou dissabte, dia 14 de juny, el 25è Congrés Nacional, realitzat al recinte del Fòrum de les Cultures, a Barcelona, amb una participació que supera el nombre de 2.720 militants provinents d'arreu del territori dels Països Catalans.

 (Segueix)

Salut republicana, sens dubte la més sana!

evamarilen | 07 Juny, 2008 22:03 | latafanera.cat facebook.com google.com

En un exercici de sana democràcia republicana, molt directa, la militància d'Esquerra Republicana de Catalunya ha anat avui a votar, de manera exemplar, qui ha de ser el president i el secretari general del partit.

 (Segueix)

La meva opinió no coincideix amb la d'uns altres més entesos...

evamarilen | 02 Juny, 2008 07:58 | latafanera.cat facebook.com google.com

Dissabte, 17 de maig, particip amb gran satisfacció en la Fest@ d'ERC Futur, on tenc l'oportunitat d'adreçar-me a més de 2.000 militants d'Esquerra Republicana que omplen a vessar el pavelló poliesportiu Nova Icària de Barcelona.

Hi represento un bon nombre de militants d'Esquerra-Mallorca, en aquest Acte central de campanya, que realitzam la gent que desitja que sia Ernest Benach qui presideixi el nostre partit; i que sia Rafel Niubó qui s'hi exerceixi com a secretari general.

"Tinc esperança ferma -hi dic, força convençut- en un futur cert cap a la independència de la nostra nació. Des de Mallorca estant, faig comptes de votar ERC Futur, la candidatura d'Ernest Benach i Rafel Niubò; la que encara i encarna millor aquest futur. Ambdós tenen el meu vot, conscient i congruent!"

És la meva opinió. Vagi per ben dit! Com a militant partidari d'ERC Futur 2014, el 17/05/2008.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS