Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Qui no s'ho veu venir, des de fa temps?

evamarilen | 27 Agost, 2008 08:34 | latafanera.cat facebook.com google.com

Assistesc, molt dolgut, al funeral celebrat a la parròquia de Sant Nicolau, en memòria de Francisco Javier Mulet Pujol, el copilot mallorquí conductor de l'avió d'Spanair que va estavellar-se a l'aeroport de Madrid-Barajas.

Se m'hi acaramullen tants records de temps passats a l'interior d'aquell temple del pentàgon eclesiàstic ciutadà...! Fins i tot abans que hagués nascut aquest fill dels amos de la pastisseria “La Pajarita”... amb la família Mulet, son pare, i amb la família Pujol, sa mare... amb els padrins i les padrines... amb ses famílies senceres...

L'església queda petita, com se sol dir. Hi acudeix una gentada. N'hi ha més fora del temple que a l'interior del recinte. L'homenatge pòstum religiós resulta molt emotiu...


Campanar, amb rellotge de sol, de l'església de Sant Nicolau, a Palma
(Foto: P i c a l s u d(Segueix)

La base aèria de Pollença, en mans de l'estat espanyol!

evamarilen | 08 Agost, 2008 11:33 | latafanera.cat facebook.com google.com

La cessió gratuïta d'instal·lacions militars a ajuntaments mallorquins -una proposta que s'atrevia a fer el PP al Congrés dels Diputats l'any 1996-, rebutjada aleshores per la majoria de la cambra dominada pel PSOE, roman cada cop més lluny de convertir-se en realitat.

El mes de març de 2007, semblava que les instal·lacions de les bases militars del Port de Pollença i del Cap del Pinar podien passar a ser d'ús públic, després que la comissió de Defensa del Congrés dels Diputats havia aprovat una proposició presentada per Esquerra Republicana.

 (Segueix)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS