Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Treballadors senegalesos, contractats en origen, estafats a Mallorca

evamarilen | 22 Octubre, 2008 11:34 | latafanera.cat facebook.com google.com

Des de fa mesos, dues dotzenes de treballadors senegalesos denuncien que se senten estafats i enganyats per l'empresa Acciona, que gestiona serveis a l'aeroport de Son Sant Joan. A banda d'haver estat contractats al Senegal com a electromecànics i que, en arribar a Mallorca, se'ls posa a treballar com a peons, maleters, operaris, personal de neteja i tècnics de superfícies des del proppasat mes de maig; se'ls contracta al Senegal per realitzar una jornada de 40 hores, amb una retribució de 1.000 euros, i hi signen un conveni que així ho estableix.

Un cop a Mallorca, emperò, a finals de juliol, l'empresa els comunica que han de ser acomiadats i contractats de bell nou per realitzar una jornada laboral de 24 hores en la categoria d'agents de serveis auxiliars.

 (Segueix)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS