Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Desfeta de la convivència i la ciutadania al Camp Rodó...

evamarilen | 26 Octubre, 2008 17:14 | latafanera.cat facebook.com google.com

Curt i ras! Clar i català!

Una cosa és promoure la convivència i la ciutadania en un racó d'Europa que fa part dels Països Catalans: l'illa de Mallorca. Cosa molt plausible, mereixedora de tota casta de suport cívic.

Una altra molt distinta és entossudir-se a impulsar la pervivència del catalanisme en aquest mateix racó de les Illes Balears i Pitiüses. Cosa que també consider plausible, mereixedora d'algun suport cívic (si més no del meu, com és el cas).

I una altra molt distinta (que no hi ha per què hagi de tenir res a veure ni amb l'una ni amb l'altra) és afanyar-se a desplegar un gran muntatge que serveixi per dissimular-hi i amagar-hi el darrer alè de la supervivència d'una formació política que fa aigua pels quatre costats, des de fa un bon grapat d'anys: Esquerra Unida.

 (Segueix)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS