Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Empreses d'economia social i solidària a Mallorca

evamarilen | 10 Desembre, 2008 21:43 | latafanera.cat facebook.com google.com

Amb la commemoració del 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, feta per l'ONU el 10 de desembre de 1948, són molts i diversos els àmbits en els quals s'incideix i s'insisteix, sobretot per part d'aquelles entitats que es dediquen a la seva promoció i defensa arreu del món.

Un d'aquests àmbits queda constituït per les empreses d'economia social i solidària.

L'impuls de l'Estat del benestar a Europa, durant les darreres dècades, ha contribuït a fer emergir una realitat econòmica, situada entre el mercat i l'estat, que se sol identificar amb les etiquetes d'Economia Social, el Tercer Sector, Economia Solidària, ONG, Empresa Social, etc.

 (Segueix)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS