Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Jugar-se-la-hi, de bon de veres!

evamarilen | 27 Desembre, 2008 18:15 | latafanera.cat facebook.com google.com

A punt de realitzar una altra vegada, -i ja som a la vintena!- la tradicional Manifestació independentista per la Diada de Mallorca, la gent que manté vives les ganes de construir democràticament uns Països Catalans lliures i sobirans a l'interior de l'Europa del futur, tornam a reclamar pels carrers de Palma el nostre dret a decidir: fer-ne i construir-ne democràticament un poble lliure al món.

Seguim amb la venerable tradició iniciada per “quatre gats” a finals de la dècada dels anys vuitanta...

 (Segueix)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS