Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Gran pensador, gran escriptor, gran lluitador: Mario Benedetti!

evamarilen | 17 Maig, 2009 22:53 | latafanera.cat facebook.com google.com

Nascut a Montevideo l'any 1920, forçat a haver d'abandonar l'Uruguai l'any 1973 per les seves conegudes posicions marxistes; a l'edat de 60 anys, es trasllada a viure a Mallorca.

Se'l recorda com un home molt actiu.
A més de la seva intensa labor literària, mentre resideix a l'illa, col·labora intensament amb el Grup de Drets Humans -de la parròquia de l'Encarnació, de Palma-, i amb la secció local d'Amnistia Internacional, defensant enèrgicament la causa dels sectors mes maltractats per la societat capitalista...


Imatge: Mario Benedetti
Diari d'Albert Balada

 (Segueix)

La renda bàsica universal, més urgent que mai!

evamarilen | 05 Maig, 2009 23:25 | latafanera.cat facebook.com google.com

La proposta concreta d'una renda bàsica universal, ja fa anys que es planteja no solament des d'organitzacions i moviments socials, sinó fins i tot per part d'economistes prestigiosos.

Avui fa una setmana que la Comissió de Treball del Congrés de Diputats aprovava una iniciativa parlamentària impulsada pel grup d'Esquerra Republicana.

 (Segueix)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS