Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

I si fos a l'inrevés?

evamarilen | 18 Juny, 2009 23:44 | latafanera.cat facebook.com google.com

Vuit minuts d'imatges tan directes i eloqüents, que no hi calen més paraules...

Bastaria que les escenes arribassin als ulls de tots aquells governants que consideren que hi ha massa senegalesos negres a l'Europa blanca!

Qui s'imagina el que passaria si fos a l'inrevés?

Un europeu sense papers al Senegal, tan "ben tractat" com aquest senegalès sense papers a l'aeroport de Madrid-Barajas, el proppassat dia 16 de juny de 2009...?

350 anys de resistència catalana

evamarilen | 14 Juny, 2009 09:24 | latafanera.cat facebook.com google.com

Fa 350 anys el Tractat dels Pirineus va segellar el final d’una guerra partint el territori català entre dos estats: Espanya i França. Aquest fet va suposar una repressió cultural i lingüística que, malgrat tot, NO ha aconseguit fer desaparèixer la catalanitat d’aquests territoris.

Als inicis del segle XXI creix la voluntat d’anar esborrant cada vegada més la frontera que se'ns va imposar fa 350 anys i es vol anar teixint vincles culturals, socials i econòmics per treballar per un futur en comú entre el nord i el sud de Catalunya: de Salses a Guardamar i de Fraga fins a l'Alguer.

Catalans sense fronteres

 (Segueix)

Cara i creu d'una gran peça valuosa: Bartomeu Suau i Serra

evamarilen | 11 Juny, 2009 16:33 | latafanera.cat facebook.com google.com

Cara.

L'Ajuntament de Palma atorga el Primer Premi Emili Darder a la Convivència i al Civisme 2008, a un dels ciutadans que més ha fet per una de les barriades de Ciutat, sa Indioteria, mossèn Bartomeu Suau i Serra.

Cara cara!

Molt content d'haver assistit avui vespre a l'acte de lliurament del Premi Emili Darder a la Convivència i al Civisme, a la sala de sessions de l'Ajuntament de Palma, que ha estat atorgat dia 11 de juny de 2009 a mossèn Bartomeu Suau i Serra, alcudienc, fill de mestres mallorquins...

Creu.

El Tercer Sector d'Acció Social de les Illes Balears es mobilitza per reclamar que les administracions competents compleixin amb els deures, i paguin els deutes de més de 10 milions d'euros a la xarxa social.

Creu feixuga!

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS