Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Darrera novel·la de Miquel López Crespí

evamarilen | 26 Juliol, 2009 21:39 | latafanera.cat facebook.com google.com

He passat un guster d'assistir a la presentació pública de la darrera novel·la que ha fet l'escriptor pobler Miquel López Crespí, “Els crepuscles més pàl·lids”, editada per Lleonard Muntaner amb la col·laboració de l'Ajuntament de sa Pobla que presideix el batle Joan Comes.


(Diari de Balears, 25-07-2009)

Hi han acudit persones nombroses que han fet que quedàs petit el recinte de la Fundació Joan Soler, un dels centres culturals més dinàmics amb què compta la vila poblera.

Entre d'altres, el mateix batle Comes, el regidor Sebastià Gallardo, l'escriptor Alexandre Ballester, la presidenta de l'ARMHM M. Antònia Oliver París, l'editor Lleonard Muntaner, la directora adjunta de l'Institut Ramon Llull, Fanny Tur; el director general Bernat Aguiló; i una munió de persones i amistats que han acompanyat l'escriptor en un dia tan assenyalat: Agustí Baró, Moncho Clop, Magdalena Nebot, TomeuMarquet, Cecili Buele, Isabel Rosselló, Maria Crespí, etc.

Al final de l'acte, Miquel López Crespí no donava abast a la demanda de signatures que se li adreçaven de per totes bandes...

Concentració de rebuig del feixisme, a sa Feixina de Palma

evamarilen | 17 Juliol, 2009 22:35 | latafanera.cat facebook.com google.com

Val més arribar tard que no arribar mai!

A l'Estat espanyol, setanta anys després que n'aconseguís l'objectiu militar el cop d'estat franquista que enderrocà la República, gent de Mallorca, que rebutja el feixisme i vol que en quedi totalment arraconat qualsevol vestigi entre nosaltres, en aquestes alçades del segle XXI, es concentra avui capvespre al parc de sa Feixina, a les 19 hores, a Palma.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS