Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Concentració de rebuig del feixisme, a sa Feixina de Palma

evamarilen | 17 Juliol, 2009 22:35 | latafanera.cat facebook.com google.com

Val més arribar tard que no arribar mai!

A l'Estat espanyol, setanta anys després que n'aconseguís l'objectiu militar el cop d'estat franquista que enderrocà la República, gent de Mallorca, que rebutja el feixisme i vol que en quedi totalment arraconat qualsevol vestigi entre nosaltres, en aquestes alçades del segle XXI, es concentra avui capvespre al parc de sa Feixina, a les 19 hores, a Palma.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS