Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Trenta anys després del primer Consistori democràtic!

evamarilen | 15 Novembre, 2009 20:03 | latafanera.cat facebook.com google.com

Tres dècades passen aviat. Sobretot si se'n fa poca memòria o es mantenen dins l'oblid!

Així passa amb l'arribada de la democràcia a Ciutat...

Trenta anys després, qui la recorda? Qui la celebra? Qui gaudeix de la seva memòria? Qui convida la gent d'avui a fer-ne reflexió i anàlisi? Qui gosa destriar-hi embulls i falsedats i enganys i mentides i abusos i malifetes? Qui s'atreveix a enfilar-hi rumbs nous cap a una democràcia més intensa?

Tot queda per “quan véngui bé” -que no arribi mai-

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS