Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Quina unitat del nacionalisme progressista!

evamarilen | 29 Maig, 2010 08:38 | latafanera.cat facebook.com google.com

Amb un titular ben descafeïnat -sense cap esment de l'esquerra, la república, la nació, el socialisme, la sobirania, el país, el poble, la independència, l'anticapitalisme, la revolució...!- el senador per la comunitat autònoma de les Illes Balears -adscrit durant tota aquesta legislatura al Grup Parlamentari Mixt del Senat d'Espanya-, el montuïrer Pere Sampol Mas (PSM), consider que s'ha lluït a les totes al Diari de Balears (28-05-2010).

 (Segueix)

Les esquerres polítiques a les Illes

evamarilen | 28 Maig, 2010 22:16 | latafanera.cat facebook.com google.com

L'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca, va rebre una petició, per la qual se li demanava de reunir-se, amb la finalitat única d'escoltar les explicacions que hi volia aportar el fins fa pocs dies coordinador d'Esquerra Unida i Alternativa a les Illes, el company David Abril.

He de dir que avui capvespre m'ha semblat haver retrocedit dècades enrere en el temps!

He assistit a una d'aquelles reunions que m'ha fet la impressió d'haver quedat estancat en la dècada dels anys 70 i d'haver avançat ben poc en l'àmbit de les esquerres polítiques a les nostres Illes.

 (Segueix)

Els paradisos fiscals, en el punt de mira de l'AMS de Mallorca

evamarilen | 05 Maig, 2010 22:18 | latafanera.cat facebook.com google.com

L'Assemblea de Moviments Socials de Mallorca, un ens creat fa dos anys amb la intenció d'unificar esforços entre les entitats que conformen el Fòrum Social de Mallorca, es planteja per a enguany treballar intensament contra la corrupció política i a favor de la dignificació democràtica a Mallorca.

Després d'organitzar activitats diverses durant aquests mesos passats, per a la setmana vinent es proposa convidar totes les entitats que desitgin participar-hi, a una trobada on es tractarà què fer en una lluita cívica contra els paradisos fiscals que afavoreixen l'evasió fiscal.

Amb el propòsit de seguir amb la lluita contra la corrupció i la sensibilització ciutadana, a la darrera reunió de l’Assemblea de Moviments Socials es va llançar la idea de fer una activitat entorn al tema del Paradisos Fiscals: un problema molt greu d’evasió fiscal que minva les arques dels estats i que influeix molt negativament en l’activitat econòmica i, per tant, en la riquesa d'un país.

Per tot això es va decidir convocar una REUNIÓ PER DIMECRES, 12 DE MAIG, A LES 19 HORES, A L’ESPAI SOLIDARI (PALMA) a fi de preparar activitats relacionades amb aquest assumpte.

En aquest documental se'n poden obtenir detalls presentats per "Documentos TV - Paraisos fiscales, la gran evasion. Documental de Social".

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS