Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Manifestació convocada a Palma, contra mesures antisocials del Govern

evamarilen | 28 Juny, 2010 19:39 | latafanera.cat facebook.com google.com

A la roda de premsa convocada avui migdia per entitats i organitzacions socials i sindicals diverses, s'ha fet pública la convocatòria de Manifestació cívica, per mostrar el desacord amb les mesures governamentals antisocials que han estat aprovades recentment.

DIMECRES, 30 de JUNY, a les 19 HORES, des de la plaça d'Espanya fins davant la Delegació del Govern, hi és convocada tota la ciutadania que s'hi vulgui manifestar...

Viuríem millor independents d'Espanya?

evamarilen | 17 Juny, 2010 11:30 | latafanera.cat facebook.com google.com

Divendres, dia 11 de juny de 2010, em vaig fer present a can Mateu Joan i Florit, "Marió", a la vila mallorquina de Sant Joan.

Li retornava els CD que m'havia passat, on romanen enregistrats números de la revista quinzenal "L'Estel" que ens serveixen per emplenar la seva web.

Aprofitant l'avinentesa, en Mateu hi féu unes declaracions breus que em vaig afanyar a gravar i reproduir amb aquesta eina tan comunicativa de què podem disposar avui dia.

"Viuríem millor independents d'Espanya?" És la pregunta que, des de fa estona, en Mateu Joan formula a tots els números del quinzenari "L'Estel".

En aquest vídeo, hi diu la seva i comenta certes reaccions que provoca la pregunta en l'àmbit de la comarca del Llevant mallorquí.

CGT-Balears, reclamant a Palma vaga general, durant la manifestació sindical unitària

evamarilen | 10 Juny, 2010 16:06 | latafanera.cat facebook.com google.com

La Confederació General del Treball, participà activament en la Manifestació sindical unitària que va recórrer els principals carrers de la ciutat de Palma, el passat dia 8 de juny.

Contribuí, així, al reclam majoritari d'una convocatòria sindical de VAGA GENERAL, davant les mesures antisocials que es proposa d'adoptar el Govern espanyol que presideix José Luís Rodríguez Zapater

Les imatges enregistrades i els sons gravats no poden ser més eloqüents:

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS