Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Disculpin-me la falta d'ignorància!

evamarilen | 29 Juliol, 2010 16:41 | latafanera.cat facebook.com google.com

Dijous passat vaig al metge del PAC per demanar-li si m'he de vacunar abans d'emprendre el vol cap a terres llunyanes... Em diu que no ho sap. Que me'n vagi a “Sanitat Exterior”. Li deman on és això, i em diu que no ho sap... telefona... Resposta: “Sanitat Exterior es troba al carrer de Cecili Metel...”

L'endemà mateix, divendres, me n'hi vaig cap dret: “No, això no és aquí. Ha d'anar a la Delegació del Govern!” - m'assenyala amablement la guarda de seguretat, a l'entrada.-

Per qüestió de vacunes, he d'anar a la Delegació del Govern? Me n'hi vaig tot d'una, seguint les instruccions rebudes en un paperet que diu: “Sanidad Exterior. Horario para información de vacunación internacional. Lunes a viernes de 9:00 a 13:00 horas. Delegación del Gobierno C/ Constitución, 4 07001 Palma Teléfono 971 989160.”

Em trob amb un Guàrdia Civil a la porta d'entrada. Em demana: “Qué busca?” - “Vénc per vacunes internacionals!” - “Vacunas,? Aquí a la izquierda” (a la meva dreta, clar!).

Hi trob dues funcionàries que romanen assegudes darrera de sengles taules.

“Que tiene hora?” - “Vénc per saber si m'he de vacunar, abans de viatjar a...” - “Pero tiene hora?” - “Per saber si m'he de vacunar...” - “Mi compañera le dará hora...”

La companya d'aquella altra funcionària que m'ha dit això, després de navegar una bona estona per dins l'ordinador, i d'haver-me demanat les dades personals “según figuran en el DNI” -quan sent que li dic Cecili-, a la fi, em diu que m'ha reservat hora amb el metge per al DIA 10 D'AGOST A LES 9:30.

He d'esperar 12 dies perquè se'm digui si m'he de vacunar o no, i de què!

Li deman si, com a mínim, em pot passar algun comprovant de la cita esmentada... M'ho escriu en un d'aquells paperets grocs insignificants... que ja ni sé quin nom tenen...

Vaja, que perquè un ciutadà d'aquestes illes nostres pugui saber si s'ha de vacunar o no, abans d'emprendre viatge cap a terres llunyanes, primer ha d'acudir a la Delegació del Govern d'Espanya (com a la Rússia del temps d'Stalin?!). Llavors hi ha de demanar hora. La hi han de concedir. S'hi ha de tornar a fer present, quan li ho indiquin... I ja veurem què passa.

Tant de bo que el metge, llavors, no li digui que ja és massa tard...

A l'era de les noves tecnologies, “disculpin-me la meva falta d'ignorància”, com deia el savi “Cholo”.

Valenta dona rwandesa: Victoire Ingabire UMUHOZA

evamarilen | 26 Juliol, 2010 19:22 | latafanera.cat facebook.com google.com

“Poble rwandès, t'ha arribat l'hora del canvi!” Amb aquestes paraules la candidata a la Presidència de la República de Rwanda, Victoire Ingabire UMUHOZA, s'adreça a la població rwandesa i a les amistats que manté el seu país arreu del món (23-07-10).

”Rwandesos i rwandeses
Estimats amics de Rwanda i dels rwandesos,
Després de 16 anys d'exili, vaig tornar a la meva pàtria en pau. I és aquesta pau la que guiarà la meva acció política i la del meu partit, les Forces Democràtiques Unificades -FDU_Inkingi-, per eradicar la injustícia i trencar totes les cadenes que mantenen empresonats els rwandesos.

 (Segueix)

Estatutet d'autonomieta a ses Illetes

evamarilen | 04 Juliol, 2010 09:01 | latafanera.cat facebook.com google.com

La meva presència física a l'hemicicle del Congrés dels Diputats el 12 de setembre de 2006 em permet de tastar el gust amarg de la visió i el tractament de les autonomies que, a la capital del Regne d'Espanya, tenen i mantenen les formacions polítiques que el componen.

Les dosis de menyspreu hi són més que considerables, a mesura que se n'augmenta el nombre de representants! Com més escons, més menyspreu!

 (Segueix)

Manifestació, a Palma, contra reforma laboral i altres mesures antisocials

evamarilen | 01 Juliol, 2010 15:29 | latafanera.cat facebook.com google.com

Manifestació a Palma, contra la reforma laboral i d'altres mesures antisocials del Govern espanyol i a favor de la convocatòria de VAGA GENERAL, duita a terme per organitzacions sindicals i moviments socials de Mallorca, dimecres 30 de juny de 2010.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS