Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Mallorca, al Fòrum Social Mundial Dakar 2011

evamarilen | 22 Gener, 2011 19:58 | latafanera.cat facebook.com google.com

Aquesta darrera setmana del mes de gener de 2011, s'han fet passes considerables, encaminades a la participació mallorquina en la celebració de l'11 Fòrum Social Mundial que enguany es fa a la ciutat senegalesa de Dakar.

D'una banda s'ha sabut que gairebé una dotzena de persones fan comptes de desplaçar-s'hi des de Mallorca, mentre d'altres, en un nombre cada cop més gran, s'apunten a participar-hi de manera directa emprant les noves tecnologies de la informació i la comunicació més interactives.

 (Segueix)

Presències mallorquines als Fòrums Socials Mundials

evamarilen | 16 Gener, 2011 18:51 | latafanera.cat facebook.com google.com

Enguany, quan es compleixen 10 anys des que se celebràs a la ciutat brasilera de Porto Alegre el Primer Fòrum Social Mundial, la ciutat senegalesa de Dakar n'acull l'onzena edició -la segona que es fa íntegrament a Àfrica, després de Nairobi l'any 2007.-

Tant a la primera edició de l'FSM com a la darrera, i en altres edicions intermèdies, s'hi ha fet efectiva la presència física de gent mallorquina, delitosa de fer-hi aportacions suggeridores i de recaptar-n'hi iniciatives i experiències d'arreu del Planeta relacionades amb la lluita per “un altre Món possible i una altra Mallorca també.”

 (Segueix)

Fòrum Social Mundial 2011, a Dakar (Senegal)

evamarilen | 03 Gener, 2011 21:45 | latafanera.cat facebook.com google.com

L'edició del Fòrum Social Mundial 2011 és a punt de celebrar-se a la ciutat senegalesa de Dakar.

El mes de febrer proper, com en altres edicions anteriors, la presència de gent mallorquina que fa comptes d'atansar-s'hi ens ha de permetre fer-ne un seguiment acurat.

Amb ganes d'aportar-hi suggeriments i propostes, i, també, de compartir-hi experiències amb altra gent d'arreu del Planeta, l'enfrontament amb el model neoliberal esdevé el bassó de la lluita per “un altre món possible.”

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS