Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Cap al Mur del Memorial republicà, a Palma

evamarilen | 23 Maig, 2011 17:36 | latafanera.cat facebook.com google.com

Dissabte, 28 de maig de 2011 a les 16:50 del capvepsre, no m'ho puc perdre! Em faig present al Cementeri de Son Tril·lo, a Palma (just davant la porta d'entrada més propera al torrent de la Riera). Per molts de motius!

L'Associació Memòria de Mallorca convida a l'Acte Inaugural del Mur de la Memòria, que tindrà lloc a les 17 hores al Cementiri Municipal de Palma.

Es prega que s'hi arribi amb 10 minuts d'antelació i que se'n doni la màxima difusió a la convocatòria que figura en aquest cartell.

 (Segueix)

L'assassinat terrorífic nordamericà del terrorista internacional Ben Laden

evamarilen | 05 Maig, 2011 12:16 | latafanera.cat facebook.com google.com

M'alegra veure respostes i comentaris promptes a la nota que vaig publicar fa poc:

“Si el governant d'un suposat “estat de dret” actua com ho fa el líder d'un denominat “grup terrorista”, assassinant amb nocturnitat i alevosia, sense cap ordre judicial a la mà, en territori estranger, no se'l pot titllar d'assassí, d'il·legal, d'immoral, de bandit o de terrorista? I no es mereix de ser enduit davant cap tribunal, amb ordre de recerca i captura? Una mica mal d'entendre tot això!”... Aplaudir uns assassinats no em sembla la manera més democràtica i cívica d'acollir una notícia tan manipulada com la mort de Bin Laden i d'altres familiars seus... En relació amb la mort de Bin Laden, se'm permet de creure que no és ver tot allò que ens conten? En bon primer dia, ni m'ho crec, ni m'ho puc creure!

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS