Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

La soledat cridanera d'un poeta tan massís, Miquel López Crespí

evamarilen | 01 Agost, 2011 22:17 | latafanera.cat facebook.com google.com

Després de passar uns dies a la Península, de retorn a la Roqueta, em trob amb una notícia colpidora, que em deixa l'ànima ferida ben endins: l'atemptat de caire feixista, amb què s'arrabassa del seu lloc original el panell explicatiu col·locat el proppasat mes d'abril al racó de la memòria de Porreres, amb la rèplica del mural de Frau...

El faristol senzill, llevat d'enmig de molt males maneres, contenia el poema original “Els nostres morts”, de l'escriptor pobler Miquel López Crespí.

 (Segueix)

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS