Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Vius i ungles, amb Air Plus Comet i Spanair (7)

evamarilen | 04 Gener, 2007 19:19 | latafanera.cat facebook.com google.com

A la farmàcia que tenim més a prop de la casa on ens allotjam a Lima, no trobam cap casta de dificultat a l'hora d'obtenir un medicament 'semblant' al que desitjam.
Les dues pastilles que ens queden de Vidalpren, Lopesan serveixen perquè el farmacèutic peruà ens recomani aquell medicament que al Perú més s'adiu amb aquest producte europeu.
Ni tan sols fa falta que li presentem cap recepta mèdica!
Quant a a les altres medicines receptades per la doctora mallorquina i que romanen dins la maleta extraviada, en desconèixer-ne la descripció i característiques, haurem de passar sense prendre'ls... durant tota la mesada...

Duim cinc dies a Lima i, de la maleta perduda, res de res.
Tornam a anar altra vegada cap a l'aeroport internacional, on tornam a trobar la senyoreta A vestida de roig que es desfà en atencions envers nosaltres, però que ens torna a dir i reconèixer que no pot solucionar el problema que ens ha causat la companyia aèria.
En veure el nostre estat d'ànim, tan nafrat per la situació, ens facilita el contacte telefònic amb el representant espanyol de la companyia, perquè puguem dir-li allò que ens sembli més adient i li cantem les quaranta; que a ella, ja no li fan ni el més mínim cas:

”Ja sabem -li dic tot alçurat- que de ben poqueta cosa deu servir tot quant jo li pugui dir des de Lima, a vostè que roman ben assegut i confortable per devers Madrid. Però vull que sàpiga que estam irritats amb la seva companyia; que és vergonyós que es perdin tantíssimes maletes a cada vol interoceànic que realitzen; que vostès no es mereixen obtenir les autoritzacions per realitzar uns vols per als quals no estan degudament preparats; que farem tots els possibles per recomanar a la gent del nostre entorn més immediat no s'hi embarqui; que actuarem en defensa dels nostres interessos, si fa falta, davant dels tribunals de justícia... No hi ha dret que ens amarguin d'aquesta manera tot un viatge que no preteníem realitzar per fer negocis, ni per passar unes vacances agradoses, ni per passar-nos-ho bé en viatge de plaer, sinó per retrobar-nos amb gent amiga a la qual dúiem records entranyables que no els podrem lliurar perquè vostès els han extraviat, i amb la qual volíem fer-ne un recull que ens servís per escriure un llibre... M'imagín que a vostè tot això li deu sonar a músiques celestials, i molt més encara als seus superiors; però no dubtin que faig comptes d'utilitzar tots els mitjans que són al nostre abast per fer front a aquests danys i perjudicis que ens estan causant amb la seva negligència...”

La senyoreta A vestida de roig, encara ens anima a ser més durs amb les nostres paraules i accions posteriors.
Ella és la que ha de fer front, tota sola i sense disposar dels mitjans més indispensables, a totes les queixes que li fa la clientela, i que es produeixen roi seguit a cada vol que arriba a Lima.
Ens anima a emprar tots els mitjans que siguin al nostre abast per contribuir a evitar situacions com la que estam patint, i que cada dia es reprodueixen una vegada i una altra. Considera que no pot ser que això segueixi així.
La competència entre companyies, ens diu, provoca que les més grans i antigues s'afanyin a fer tots els possibles per enfonsar les més barates i noves.
Lamenta els efectes nefasts que ens està causant la situació, i es posa a la nostra disposició en tot quant considerem que hem de mester per fer-hi front de la millor manera possible.
Com que s'han de deixar passar les tres setmanes de rigor, perquè es doni per perduda definitivament la maleta, ens recomana que aprofitem el temps fent allò que puguem amb la nostra estada al Perú.

Allò que més ens cal és comprar l'indispensable per poder anar tirant: calcetins, jerseis, material d'afaitar, sabates, etc.
També, si més no per poder anar prenent algunes notes, necessitam comprar el carregador i els fils de connexió per a l'ordinador portàtil, perquè ja se n'han exhaurit les piles al segon dia de la nostra estada al Perú.
Gràcies a les indicacions del nostre amic peruà Pedro Mendoza, que ens convida a dinar i visitar la seva casa, podem adquirir aquest material per 69$ en una casa comercial de nom Wilson, al barri limeny de Breña, en lloc dels 150$ que ens havien indicat a la casa oficial HP, al barri limeny de Miraflores.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS