Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Vius i ungles, amb Air Plus Comet i Spanair (9)

evamarilen | 07 Gener, 2007 10:35 | latafanera.cat facebook.com google.com

Amb tot aquest afer relacionat amb la pèrdua de la nostra maleta en el viatge realitzat al Perú com a clients de les companyies aèries Air Plus Comet i Spanair, també hi té qualque cosa a veure l'agencia de viatges mallorquina que ens recomana aquell bitllet.
Amb alguns mesos d'antelació, ens hi hem fet presents i ens ha recomanat de contractar la companyia aèria Air plus Comet perquè puguem efectuar el nostre viatge en avió fins al Perú a finals del mes de setembre de 2006.

Un cop arribats a Lima, i constatant que, durant el trajecte des de Palma, ens han extraviat la nostra maleta, ens posam en contacte amb l'agència de viatges mallorquina per tal d'informar-los, via correu electrònic, sobre la desgràcia que hem patit.

Els comunicam que, com a viatgers en trajecte Palma-Madrid-Lima, ens hem vist en la imperiosa necessitat d'haver de manifestar-los el nostre disgust i la nostra queixa, davant del fet incomprensible i inacceptable de comprovar que la nostra maleta facturada a Palma no ha arribat a Lima, a pesar dels nostres requeriments davant la companyia Air Plus Comet amb la qual Spanair ha combinat el nostre vol.

Hi passam a esmentar-los tot seguit els detalls de la malifeta i les circumstàncies en què aquesta s'ha produït.
Ho feim dia 2 d'octubre de 2006, des de la ciutat de Lima, la capital del Perú on acabam d'arribar

En veure que passen els dies i, a diferència d'altres, no n'obtenim cap casta de resposta, reiteram la nostra informació amb un altre missatge electrònic adreçat al departament d'Empreses de l'agència de viatges mallorquina que ens ha recomanat la contractació d'aquell bitllet, i, per això mateix, els remetem un escrit on els deim:

Benvolguda E. Que ens pots dir com està tot això de la nostra maleta? Vos va arribar per fax la documentació que vos vaig trametre? Ens queden pocs dies per romandre al Perú i encara no hem pogut disposar de res d'allò que dúiem dins la maleta que es va perdre en mans d'Spanair i d'Air Plus Comet. Estam desesperats i no sabem què fer! A veure si ens podeu ajudar una mica en tot aquest trull. T'agrairé qualsevol informació que ens vulguis fer arribar. Salutacions. CIL.

No torben gaire a contestar-nos i ens comuniquen que:

Avui, de bell nou, m'he posat en contacte amb Air Plus Comet. Desgraciadament no han trobat la maleta. Em comenten que guardeu totes les factures o tiquets de les compres realitzades, degudes a la pèrdua de la maleta, per poder reclamar després a la tornada les despeses que se'n derivin. Nosaltres vos podem ajudar en la tramitació de la reclamació, però a la vostra tornada, perquè es puguin presentar còpies de tot, ja que per fax no resulta llegible. M'han dit que pel retard teniu una indemnització de 114,00 euros, i que llavors, quan presenteu la carta amb la vostra reclamació i la llista d'objectes valorats, ja estudiarien com indemnitzar-ne la resta. És tot quant vos puc dir ara per ara. Vos torn a passar el número de telèfon d'Air Plus Comet d'Equipatges d'Espanya. El vostre expedient és LIMAR 14892. Rebeu salutacions cordials.

Contestam tot d'una l'agència de viatges mallorquina i hi responem dient-los:

Gràcies per la informació. Com que estam enllestint els tràmits de la reclamació pels danys ocasionats per la pèrdua de la maleta, ja quedàrem que ens faríem presents a l'aeroport internacional J. Chávez de Lima, a les 8 del matí! Esper que no facem tard! A veure si arribam a aconseguir localitzar la maleta perduda i recuperar-la amb la vostra ajuda. Salutacions. CIL.

El temps passa, el viatge s'acaba, tornam a ser a Mallorca, posam el cas en mans dels nostres advocats.
D'aquella agència de viatges mallorquina, que ens recomanà de contractar Air Plus Comet no n'hem tornat a tenir cap casta de notícia, no n'hem sabut res de res...

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS