Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Vius i ungles, amb Air Plus Comet i Spanair (10)

evamarilen | 09 Gener, 2007 09:13 | latafanera.cat facebook.com google.com

Des que hem arribat al Perú, i no podem disposar de la nostra maleta extraviada, que ha estat embarcada i facturada a Palma, no passa dia que no ens posem en contacte telefònic amb els representants de la companyia aèria Air Plus Comet i que els reclamem noves sobre l'assumpte.

Estiguem on estiguem, viatgem on viatgem, des d'allà on sia, sempre procuram de mantenir aquest contacte telefònic diari que contribueixi, si més no, a fer pressió perquè s'hi actuï amb més interès i contundència.

Gairebé sempre rebem idèntiques respostes, se'ns diu el mateix: no se sap on és la nostra maleta, el sistema no la detecta enlloc, se'n desconeix el parador, ningú no sap on ha anat a parar la malaguanyada maleta!
Se'ns diu això mentre som a Lima, a Manchay Alto, a Pachacámac, a Piura...

Un bon dia, que tenim l'oportunitat d'acompanyar el nostre amic piurà Pedro Mendoza fins a la ciutat nordenca de Sullana, a la riba del riu Chira, en un d'aquells moments disponibles i, des d'una de les cabines que Telefònica espanyola té instal·lada a la mateixa plaça d'Armes de la ciutat, telefonam a la representació d'Air Plus Comet a Madrid.

És dia 12 d'octubre, dijous per a més senyes.
Des de l'altra banda de la línia telefònica, i de l'oceà Atlàntic, se'ns indica que a Barajas mantenen emmagatzemada des de fa uns dies una maleta que, per les característiques que hi donam, pot ser que sigui la nostra. Se'ns diu que se n'ha perdut el tiquet, que no en duu cap, que es veu que s'hi ha escrit a mà el nom d'Isabel Arribas...

No els deixam que acabin d'explicar-se. Els pregam encaridament que facin tots els possibles per enviar aquesta maleta cap a Lima, tot seguit, que nosaltres passarem a veure si és la nostra, que si no l'és la hi tornarem, que no podem continuar sense les nostres pertinences, que ens facin el favor d'accelerar-ne els tràmits, que si no és la nostra la hi tornarem sense cap casta de problema, que davant els indicis clars que fan referència al color, embalum, tancament automàtic, cordell, etc. no hi ha cap dubte que es tracta de la nostra maleta extraviada, la que estam reclamant des de fa dies.
Els insistim una vegada i una altra, que la facturin cap al Perú, ja, de manera immediata!

Tot d'una que acabam de penjar el telèfon, ens posam en contacte amb Air Plus Comet de Lima. Transmetem a la senyoreta A aquestes darreres dades que ens han estat passades des de Madrid per via telefònica a la ciutat de Sullana on ens trobam.
No se'n sap res de res, de tot això, a l'aeroport de Lima. Se'ns diu que es mirarà d'obtenir-ne més aclariments.

L'endemà, després de repetides i successives telefonades a Lima, des de la ciutat de Piura, se'ns informa que d'allò que se'ns ha dit el dia anterior, res de res.

Però que hi ha una altra novetat. Davant la 'baixada del sistema' que no permet determinar on es troba la nostra maleta, a través d'una amiga que treballa en una altra companyia aèria, Avianca, s'ha sabut que hi ha una altra maleta que roman en mans d'Ibèria a l'aeroport de Barajas, a Madrid, sobre la qual s'estan fent gestions per fer-la arribar fins a Lima...

Un dia i un altre procuram telefonar a la companyia Air Plus Comet. També ho feim a l'agència de viatges mallorquina que ens ha recomanat de volar amb aquesta companyia aèria. Ens hi feim tan pesats que arriba un moment que, en conèixer la nostra veu, ja ni ens escolten ni hi presten la més mínima atenció! O bé se'ns diu que ningú no ens pot atendre, i que tornem a telefonar més tard.
No ens cansam de fer-ho. Hi insistim des de la ciutat de Piura, també des de la ciutat de Chiclayo, des de la població rural serrana de Cascas, des de la ciutat costanera de Trujillo, des de la ciutat de Chimbote...

Fins que arriben a passar i s'arriben a superar les tres setmanes d'espera, quan, des de la mateixa companyia aèria, se'ns comunica per via telefònica que es dóna per perduda definitivament la maleta que ha estat extraviada.
Se'ns diu que hem de trametre-hi per fax un escrit on detallem fil per randa quin n'era el contengut...

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS