Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Vius i ungles amb Air Plus Comet i Spanair (15)

evamarilen | 12 Febrer, 2007 17:55 | latafanera.cat facebook.com google.com

D'entre tots els agents que intervenen en la tramitació de la demanda de responsabilitats, per la pèrdua de la nostra maleta durant el trajecte Palma-Lima, que efectuam amb les companyies Spanair i Air Plus Comet, el que millor es comporta amb nosaltres és SecureBag Customer Service.

Des del primer moment que ens hi posam en contacte, per correu electrònic, immediatament n'aconseguim una resposta que satisfà les nostres peticions.
SecureBag compleix!

SecureBag és una empresa dedicada a embalar maletes de viatge, també instal·lada a l'aeroport de Son Sant Joan, a Palma.
A l'inici del nostre trajecte intercontinental, embala amb plàstic la nostra maleta, la protegeix i l'assegura -al preu de 6 euros- en el nostre vol al Perú.
Fins hores d'ara, es pot dir que compleix fil per randa amb tots els seus compromisos contrets.

Ja des dels inicis esdevé l'única de les empreses més directament afectades que atén com cal els nostres missatges electrònics.
S'identifica sempre, amb els noms i llinatges de qui respon, i amb l'adreça de l'empresa:
SecureBag Customer Service, AEROPARQUE JORGE NEWBERY - Avda. Rafael Obligado s/n - Sector Cargas- Edificio Jet Paq 1º piso – Oficinas SecureBag (1425) Buenos Aires - República Argentina.

A finals d'any, abans de Nadal de 2006, un cop se'ls recorda que continuam sense tenir dades relacionades amb la nostra maleta extraviada, ens comunica la seva disponibilitat total per atendre'ns convenientment, d'acord amb la normativa vigent: es compromet a pagar-nos els 433,00 euros que consideren que ens corresponen.

A primer cop d'ull, no està gens malament! Per 6 euros que els hem pagat el mes de setembre anterior, ens n'ofereixen 433 quatre mesos després!

Posam fil a l'agulla, amb l'assessorament del nostre misser que ens recomana que facem tot quant ens indiqui l'empresa.

Efectivament, dia 3 de febrer de 2007, constatam que ha estat ingressada al nostre compte la quantitat de 411,81 euros!

SecureBag Customer Service ha complit. Dels 433,00 €, n'han estat deduïts 21,00 per despeses de comissions no transfronteres i 0,30 € per despeses de correu.

Les gestions realitzades a través del correu electrònic, amb una gent que no hem vist mai amb els nostres ulls, però que s'han afanyat a atendre'ns, ha donat els seus bons fruits.

Reale Héctor, primerament, seguit de Maria Soledad Estany,i també Sebastiana González, són els noms i llinatges de les tres persones que ens han atès a la distància, d'una manera tan efectiva com indirecta: a través del correu electrònic adreçat a SecureBag Customer.

No podem dir el mateix de les companyies aèries directament implicades, Spanair i Air Plus Comet.
La primera se n'ha desentès totalment, descarregat totes les responsabilitats damunt la segona.
I la segona, haurem de veure què dicten els tribunals del Jutjat Mercantil, davant del qual hem interposat demanda de judici ordinari contra la companyia Air Plus Comet.

Volem que ens pagui 10 vegades més que allò que ens ha comunicat que està disposada a pagar-nos...

Així i tot, no ens veim compensats -ni prop fer-hi- per tots els mals i perjudicis que ens ha ocasionat i que consideram que tenen un valor incalculable! Hem hagut de passar tot un mes sencer al Perú, sense poder disposar de la nostra única maleta que havíem facturat a Son Sant Joan... i que no hem tornat a veure pus!

Comentaris

 1. Lluis
  Canvi

  Aquest dissabte dia 17 de febrer, a les 11.30 hores, al Paraninf de la Universitat Politècnica de València es presenta públicament el COMPROMÍS PEL PAÍS VALENCIÀ, coalició que preten tirar al PP i condicionar al PSOE.
  http://compromis2007.bloc.cat
  www.esquerraipais.org

  Lluis | 15/02/2007, 16:23
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS