Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Esquerra-Capdepera, per primera vegada a l'Ajuntament

evamarilen | 22 Maig, 2007 22:02 | latafanera.cat facebook.com google.com

Jordi Bou encapçala la candidatura d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Capdepera.

Una formació política que s'hi presenta per primera vegada en la història més recent, després d'haver-s'hi consolidat el suport gabellí durant aquests darrers quatre anys, gràcies a l'enorme esforç desplegat pels membres que conformen la candidatura i la secció local d'Esquerra.

Jordi Bou, militant actiu i dinàmic d'Esquerra Republicana, encapçala la candidatura d'Esquerra-Capdepera a l'Ajuntament gabellí.

Si a les darreres eleccions municipals Esquerra Republicana es presentava solament a dos municipis mallorquins -Palma i Manacor-, enguany ho fa a 16 municipis de Mallorca.

Entre d'altres, al municipi de Capdepera, on s'ha incrementat considerablement l'afiliació i la militància, on ha anat en augment el nombre de persones que s'hi han atansat amb la finalitat de mostrar-hi la seva adhesió.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS