Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Disculpin les molèsties de Xavier Vendrell

evamarilen | 09 Juny, 2007 18:01 | latafanera.cat facebook.com google.com

Tenc la immensa sort d'haver pogut assistir a una insòlita i fantàstica multitudinària presentació d'un llibre . No m'hi podia negar: “Cil -m'havia dit i escrit a mà l'autor, amb el seu puny i la seva lletra- m'imagino que no et serà fàcil poder venir, però no vull deixar de dir-te que em faria molta il·lusió”.

Si, a més a més, un cop presentat públicament el llibre, m'adono que a les pàgines 173-174 hi apareixen referències tan explícites com aquestes, m'hagués sabut un greu de l'ànima no haver-hi estat present, en un moment tan emotiu:

“El meu país el conforma un territori, un paisatge, una història i una cultura. Però, per damunt de tot, el conformen persones. I aniré a lluitar a Palma mentre hi trobi l'abraçada d'en Cil, que té la mateixa calidesa que la del Pere de Vilajuïga, que la del Bernat de Rasquera o la del Jaume de Joanetes, encara que entre ells potser ni es coneixen... i xerrarem fins a les tres de la matinada somniant, plegats, en el dia que guanyarem. Perquè no tinc cap dubte que guanyarem, tenint gent amb la mirada honesta i transparent com... el Rafel de Sineu... Ells, elles, són la meva nació. I mentre hi siguin, mentre quedin persones que no patim aquesta lluita sinó que gaudim exercint-la, que ens estimem abans de conèixer-nos, no descansaré... Els límits de la meva nació no els marca una fita. Al nord els marca en Ridaura i al sud en Cerdà. Al Ponent en Font i a Llevant en Lladó. Persones de seny de i rauxa, ciutadanes i ciutadans dels Països Catalans.”

Ho creu, ho diu i ho escriu Xavier Vendrell i Segura al seu primer llibre editat per Ara Llibres amb el títol “Disculpin les molèsties”.

Llibre que presenta en públic dia 8 de juny de 2007 Miquel Calçada Mikimoto, periodista, amb les intervencions de l'editor Ernest Folch i de l'Hble conseller de Governació Joan Puigcercós.

A l'acte de presentació s'hi arrepleguen més de 800 persones, que omplen a vessar un recinte tan formidable com l' l'auditori Winterthur de l'Illa Diagonal de Barcelona, i que provenen de tots els territoris dels Països Catalans, -de Salses a Guardamar i de Fraga fins a l'Alguer-, de la nació catalana.

Sóc socialista, sóc demòcrata i vull la independència dels Països Catalans. Espero que em disculpin les molèsties”, acaba manifestant l'autor.

Que tan bons desitjos es puguin veure satisfets, com més aviat millor!

Comentaris

  1. Mateu Manacor
    Re: Disculpin les molèsties de Xavier Vendrell

    Uep!! Gràcies a aquest post ja sé quin serà el pròxim llibre que me compraré! No aturis Cil!!!

    Mateu Manacor | 14/06/2007, 22:46
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS