Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

La diputada d'Esquerra Republicana al Parlament de les Illes Balears

evamarilen | 29 Juny, 2007 16:23 | latafanera.cat facebook.com google.com

Des d'aquesta mateixa setmana Esquerra compta, per primera vegada en la història, amb la presència d'una diputada al Parlament de les Illes Balears, l'eivissenca Esperança Marí i Maians, que fa part de la coalició Eivissa pel Canvi.

La presència d'Esquerra Republicana al Parlament de les Illes Balears esdevé decisiva per al nou Govern de les Illes Balears.

La nació es construeix democràticament, a partir de la suma de voluntats per bastir-la. A les illes Balears ja fa anys que s'optà per implantar una força política a favor de la construcció de la nació catalana, dels Països Catalans.

L’únic partit polític que es fa aquest plantejament de construcció nacional, amb implantació a tot el territori, a hores d’ara és Esquerra.

Davant d'un un horitzó final clar –la construcció d’uns Països Catalans sobirans en el si de la Unió Europea- s'ha de ser flexible i pactiste a curt termini.

A les illes Balears, el progrés polític, social, econòmic i mediambiental passa per un govern d’esquerres, nacionalista i ecologista.

El pes del PP hi és molt fort, tant que ha obtingut vint-i-nou diputats dels cinquanta-nou que té la cambra balear. Els trenta restants són del tot imprescindibles per articular polítiques de progrés. I, en aquesta articulació, Esquerra hi és decisiva.

S'han viscut, per tant, dos esdeveniments històrics al mateix temps: que una força política independentista com Esquerra es fa present al Parlament de les Illes Balears i que Esquerra es fa indispensable per a la formació del nou govern.

Ara toca governar a favor de la gent.

Comentaris

  1. jajajjajajja
    Re: La diputada d'Esquerra Republicana al Parlament de les Illes Balears

    Sense el PSM no haguéssiu fet res de res i tu sense el PSM ara ja no ets res de res. I espera't que a les properes generals perdreu un munt de diputats a Madrid. Ja vos han calat els catalnas del principat

    jajajjajajja | 29/06/2007, 17:11
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS