Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Cathy Sweeney, d'Esquerra Republicana, directora gerent del COFUC

evamarilen | 15 Juliol, 2007 16:01 | latafanera.cat facebook.com google.com

L'ex-secretària executiva de la Comissió Associada de la UIB, presentada per Esquerra com a candidata independent del Bloc per Palma a les darreres eleccions municipals, Cathy Sweeney, és la nova directora gerent del COFUC . Consorci per al foment de l'ús del català, organisme integrat dins la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears.

Professora de la Universitat de les Illes Balears, se l'ha vista molt present en actes diversos, com puguin ser la presentació de llibres, com el de Biel Mesquida "Els detalls del món"; l'homenatge pòstum de Lourdes Ramis i Rabassa, professora de Dret a la UIB; la festa de Progressistes pel Bloc; l'acte de la Federació Llull que té lloc al Teatre Municipal de Palma, aplegant les principals entitats en defensa de la cultura i llengua catalanes d'arreu dels Països Catalans: l'Obra Cultural Balear, Omnium Cultural i Acció Cultural del País Valencià; la I Jornada sobre comunicació mediatitzada per ordinador en català (CMO-CAT), "Consolidar la pau, assumir un risc"; com a funcionària, figura a la llista de suport a Caterina Sureda, directora gerent de la Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, arran de la intenció de rellevar-la del seu càrrec anunciada per la Conselleria de Cultura del Consell de Mallorca, etc.

Una de les presències de Cathy Sweeney més directament relacionada amb Esquerra es produeix a la vila mallorquina de Sineu, l'estiu de 2005, quan hi presenta i tradueix les intervencions que hi fa Pearse Doherty, jove dirigent del Sinn Féin que participa en el cicle de conferències d'estiu que orgaitza Esquerra-Mallorca.

Cathy Sweeney també té a veure amb el món de les publicacions en català, com és el cas de la publicació d'El Mar en la seva versió anglesa; o el Butlletí informatiu sobre llengua catalana; a banda d'articles periodístics com Entre la tragèdia i l'amenaça i moltes d'altres col·laboracions que apareixen publicades al Diari de Balears.

La consellera socialista que roman al front de la Conselleria d'Educació i Cultura, sens dubte que té en Cathy Sweeney una de les col·laboradores més fermes i eficients.

Traduccions:
- Español
- English
- Français

Comentaris

  1. demana que te demanaràs
    3 preguntes

    és independent o és d'esquerra?

    farà més feina que durant la campanya electoral?

    i tu Cil? per qui feres campanya? on feres campanya? a qui votares? De veres votares BLOC?

    demana que te demanaràs | 15/07/2007, 18:04
  2. CIL
    3a resposta

    Vaig fer campanya obertament a favor d'Esquerra Republicana arreu de Mallorca, i, malgrat tot... vaig votar Bloc a Palma, a Mallorca i a les Illes Balears

    CIL | 15/07/2007, 18:44
  3. Pregunta a Cil Buele
    Pregunta a Cil Buele

    Si has fet tanta feina per Esquerra... per quins motius ets quasi l´únic dirigent d´ERC sense cadireta quan, fins i tot, els (les) independents que no són d´Esquerra ni han fet tanta feina en tenen?

    Pregunta a Cil Buele | 15/07/2007, 19:29
  4. CIL
    massa vell

    Som dels qui pensen i creuen que, sobretot, ha de ser la gent jove la que ha de donar la cara, la imatge, la feina i la veu d'Esquerra Republicana a les institucions públiques de les nostres illes... Perquè et facis una idea .persona preguntadora-, et diré que si et fixes en el diputat més vell que hores d'ara ocupa un escó al Parlament de les Illes Balears, veuràs que és més jove que jo mateix... Ja et pots figurar, i anar pensant en aquest motiu com un de tants per trobar-hi alguna casta d'explicació... Qüestió d'edat, diaria algú...

    CIL | 15/07/2007, 19:53
  5. Premsòmetre
    Imprescindible llegir-ho!

    http://www.e-noticies.com/opinions/l%92erc-sect%e0ria-i-la-ciu-oberta-26413.html

    Premsòmetre | 16/07/2007, 06:19
  6. Premsòmetre
    Imprescindible llegir-ho!

    http://www.e-noticies.com/opinions/l%92erc-sect%e0ria-i-la-ciu-oberta-26413.html

    Premsòmetre | 16/07/2007, 06:21
  7. Conxa
    Na Caty sempre ha estat un exemple

    La vaig conèixer fa més de trenta anys i ja parlava català, un exemple per molts i moltes.

    Conxa | 18/07/2007, 20:07
  8. Premsòmetre
    Imprescindible i boníssim

    http://www.elsingulardigital.cat/cat/viewer.php?IDN=9392

    Premsòmetre | 27/07/2007, 06:01
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS