Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Violència masclista: visió masculina

evamarilen | 18 Novembre, 2007 22:17 | latafanera.cat facebook.com google.com

Diumenge, 25 de novembre, diada i festa religiosa de Santa Catalina, patrona de la Filosofia en alguns redols del món, se celebra arreu del Planeta el Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

En un comunicat que fa públic la Secretaria de Comunicació i Formació, la CGT-Balears convida tothom a la conferència "La Violència masclista des de la mirada masculina", que organitza la Secretaria de Gènere d'aquesta organització sindical, dilluns 19 de novembre, a les 19 hores, al Centre Cultural Flassaders de Palma.

Hi intervenen Antonio Garcia Dominguez, president de l'Associació AHIGE -Asociación de Hombres por la Igualdad de Género-, i Miquel Àngel Lladó, membre del Grup d'Homes contra la Violència Masclista de Balears.

La primera va ser creada a Màlaga l'any 2001.
La segona l'any 2000 a Mallorca, com a grup d'homes que rebutgen públicament la violència dels homes cap a les dones i demanen a les institucions públiques que prenguin mesures per a garantir la integritat física i psíquica de les dones.

Comentaris

  1. Carles.
    Re: Violència masclista: visió masculina

    A veure si fiques les fotos de la Real , Ò NO HI ERES?

    SEGONS M´HAN DIT HI HA UNA BONA CRISI DINS Esquerra.

    Carles. | 25/11/2007, 19:25
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS