Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Carod-Rovira, més present que mai a les Illes Balears i Pitiüses

evamarilen | 31 Maig, 2005 10:59 | latafanera.cat facebook.com google.com

Aquests dos darrers anys passats, el president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Josep-Lluís Carod-Rovira, s’ha fet més present que mai a les Illes Balears i Pitiüses.
Hi ha aterrat moltes vegades. Per motius diversos, que tant tenen a veure amb la seva tasca política com amb la seva activitat literària,
Carod-Rovira ha vengut sovint a les Illes, bé sia per celebrar-hi aniversaris d’implantació del partit, o per animar-hi campanyes electorals, o simplement per romandre a prop de la militància.
I també per presentar-hi llibres seus, fer-hi conferències de tipus cultural o, simplement, passar-hi uns dies de descans.

A les Illes Balears i Pitiüses, el president d’ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, sempre hi ha trobat molt bona acollida...

Per mostra, un botó:

  1. Juny 2005. Carod-Rovira a Palma
    El president d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira participa en un acte de benvinguda a militants que durant el darrer any s'han donat d'alta al partit a l'illa de Mallorca.
    L’acte es fa a la Sala Gran del Cafè Capuccino, a les 19:00 hores, dimecres, 1 de juny.

  2. Juny 2005. Carod-Rovira a Felanitx
    Conferència del president d’ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira a l’Auditori Municipal de Felanitx, amb el tema Nosaltres pagam, nosaltres decidim. L'acte es fa a les 21:15, dimecres 1 de juny.

  3. Maig 2005. Carod Rovira a Palma
    Al Centre de Cultura de sa Nostra, Josep-Lluís Carod-Rovira presenta el seu llibre recentment publicat per l’Editorial Moll “Noms que perduren. Seixanta personatges, seixanta retrats”.
    L’acompanyen en la presentació, l’escriptor Sebastià Alzamora i l’exconseller d’Educació i Cultural del Govern de les Illes Balears Damià Pons.

  4. Febrer 2005. Carod-Rovira a Pollença
    Amb motiu de la celebració a l’estat espanyol del referèndum sobre el Tractat per a una Constitució Europea, Josep-Lluís Carod-Rovira es fa present a Mallorca.
    Fa un míting multitudinari a les instal•lacions municipals del Polisportiu de Pollença.
    Mai no s’hi havia vist tanta de gent, que fés tornar tan petita una instal•lació d’aquelles característiques, tan plena a vessar.
    La vetllada acaba amb un sopar al qual assisteixen militants i simpatitzants d’arreu de l’illa.

  5. Juny 2004. Carod-Rovira a Palma
    Durant la campanya a les eleccions europees, en la qual ERC presenta l’eivssenc Bernat Joan com a cap de llista, Josep-Lluís Carod-Rovira participa en el míting que el partit fa al Centre de Can Domenge.

  6. Febrer 2004. Carod-Rovira a Palma
    Amb motiu de la quinzena edició de la Setmana del Llibre en Català, Josep-Lluís Carod-Rovira es fa present a Palma per presentar-hi dos dels seus llibres més recents: ”El futur a les mans” i ”La nova Catalunya”.
    Amb Llorenç Capellà com a presentador, el recinte de Fires i Congressos s’omple de gent que desitja veure de prop la figura i escoltar de prop la veu d’un dels polítics més representatius del moment actual.

  7. Coincidint amb la campanya electoral de les generals espanyoles, Josep-Lluís Carod-Rovira es fa present a Palma, participant en un míting multitudinari –el més nombrós de tots quants hi ha fet mai ERC- acompanyat, entre d’altres, pel diputat a les Corts espanyoles Joan Puigcercós i per l’eurodiputat eivissenc Bernat Joan.

  8. Setembre 2003. Carod-Rovira a Palma
    Convidat per Toni Mir, president de l’Obra Cultural Balear, entitat organitzadora d’un cicle de conferències, Josep-Lluís Carod-Rovira exposa la seva opinió davant d’un públic que omple la Sala d’Actes de la Banca March, a Palma.

    La jornada acaba amb un bon sopar al Restaurant del Parlament, amb l’assistència de nombroses persones, desitjoses de compartir-hi taula, mantells i la paraula...

  9. Juny 2003. Carod-Rovira a Eivissa
    Esquerra Republicana de Catalunya celebra, a Eivissa, els 10 anys de feina feta per Eivissa i pels Països Catalans.
    La presència i conferència de Josep-Lluís Carod-Rovira omple d’assistents la sala de Can Ventosa que “Diario de Ibiza. Decano de la prensa matutina balear” posa a disposició d’ERC.
    És el 20 de juny de 2003, el dia que s’hi celebra el 10è aniversari d’Esquerra Republicana a Eivissa.

Comentaris

  1. Sandra
    no m'estranya
    No, perquè a Catalunya fan tots els pssibles per tenirlo lluny. Molta gent que confiava en la seva frescura i el tenia per un dels homes importants per el futur de Catalunya, està fortament decepcionada. Quina manera de tudar un capital polític en pocs mesos. Ja li podeu fer cas a Mallorca ! a Catalunya ho te complicat i els seus l'envien a passejar
    Sandra | 31/05/2005, 19:06
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS