Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Visita del president peruà, Alan García, a l’Estat espanyol

evamarilen | 10 Gener, 2008 23:52 | latafanera.cat facebook.com google.com

De bons companys de lluites pastorals i polítiques a Amèrica Llatina, més concretament al Perú, arriben fins a Mallorca notícies molt recents relacionades amb el viatge del president Alan García a Europa, programat com a visita oficial a Espanya durant els dies 19-22 de gener de 2008.

Se’ns demana si és possible emplenar pàgines i més pàgines dels mitjans de comunicació, amb veus públiques que rebutgin de manera ben sonada aquesta presència presidencial peruana a l’Estat espanyol.

“El hombre –se’ns diu així de clar- tiena la habilidad para quien no lo conozca de mimetizarse como un camaleón, de acuerdo con quien habla. Tiene una gran facilidad de palabra que es capaz de engatusar a quien lo oye por primera vez: es demócrata, hasta socialista, si su interlocutor ó la audiencia que tiene al frente es lo que quiere escuchar; pero en realidad aquí, en Perú, ya se quitó la careta, es el màs pro-Bush de todos los presidentes latinos”.

I continuen contant:

“Cuando vinieron al Perú los senadores norteamericanos, todas las intervenciones de Alan García fueron sobre las leyes laborales que ellos cuestionaban y que aquí, por supuesto, no se cumplen: 8 horas, beneficios sociales, horas extra, sueldos dignos, seguridad social...

Los senadores nortemaericanos se fueron a su casa, se firmó el TLC y de las leyes laborales, nunca más se supo, y mucho menos se cumplen. Ahora Quiere crear el Ministerio del Medio Ambiente, porque sabe que en Europa, tiene buen cartel.

Pero mientras, aquí en Perú, está apoyando a las Cias. mineras que contaminan los ríos, destruyen las áreas de cultivo y para colmo no les cobra impuestos a las sobreganancias que en estos seis años han obtenido.

Es más, tenemos los sueldos más bajos del continente latinoamericano, y un largo etcetera de infracciones.

Si de derechos humanos hablamos, las cosas son increibles. un poco más y apoya a Fujimori!

Entre sus ministros estan connotados fujimoristas. Es enemigo de las ONG que ayudan a los campesinos.

Por otro lado, la oposición política no existe, la izquierda peruana ha desaparecido del mapa...

Ojalá, con motivo de la visita a Espanña del presidente peruano Alan García, se pueda hacer algo, en Europa, para desemmascarar de una vez por todas tanta farsa, ampliando más la información sobre lo que sucede en Perú...”

És el que s’hi diu i que es reprodueix en aquest blog mallorquí, obert a les realitats més punyents d’Amèrica Llatina i d’arreu del Planeta Terra...

Comentaris

  1. Jaume
    Drama Peruà

    Jo no puc opinar gaire sobre la realitat peruana, però pel que he pogut veure a les notícies i el que he llegit sobre dit país el Perú d'ençà que es va independitzar d'Espanya mai ha conegut democràcia. És realment vergonyós que això passi. Bé és una trista herència del colonialisme hispànic. I després critiquen a Chávez. Quin cinisme!!!!

    Jaume | 11/01/2008, 19:48
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS