Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Presentació del llibre “Maltractades...”, de Miquel Ferrà

evamarilen | 03 Juliol, 2008 16:49 | latafanera.cat facebook.com google.com

Organitzada pel Grup d'Homes contra la Violència Masclista, dia 2 de juliol, té lloc al local de la CGT-Balears, c/ d’Àngel Guimerà, 48-baixos, de Palma, la presentació del llibre “Maltractades. Històries antigues d’amor i odi ”, de Miquel Ferrà i Martorell, a càrrec de Miquel Àngel Lladó, president de l'entitat.

S'hi informa que la mateixa activitat té lloc, posteriorment, el 12 de juliol ,al Casal Pere Capellà d’Algaida, en el marc de les festes de Sant Jaume d'aquesta localitat.

S'hi prega la difusió d'aquesta informació tant com es pugui, atès el contengut de l'obra i els objectius marcats pel Grup d'Homes contra la Violència Masclista.

El Dia Internacional de la Dona Treballadora, 8 de maig de 2008, Edicions Documenta Balear publica el llibre “Maltractades. Històries antigues d’amor i odi”, obra del reconegut escriptor mallorquí Miquel Ferrà i Martorell (Sóller, 1940).

Són set relats que presenten set personatges femenins -Margarida Despuig, Caterina Seguí, Sor Elisabet, Francina Rosselló, Joaneta de Puigpunyent, Maria Ladvenant i Ramona Miraclet-, amb un destí fix cap al qual caminen. Són set dones mallorquines que lluiten contra les extraordinàries circumstàncies que volen impedir-ne la marxa, però que no perden la grandesa de l’ànima.

Durant el col·loqui, membres del Grup d'Homes contra la Violència Domèstica presents a l'acte intervenen i debaten sobre allò que s'hi ha estat exposant, tant per part del presentador, Miquel Àngel Lladó, com per part de l'autor del llibre, Miquel Ferrà i Martorell

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS