Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Cara i creu d'una gran peça valuosa: Bartomeu Suau i Serra

evamarilen | 11 Juny, 2009 16:33 | latafanera.cat facebook.com google.com

Cara.

L'Ajuntament de Palma atorga el Primer Premi Emili Darder a la Convivència i al Civisme 2008, a un dels ciutadans que més ha fet per una de les barriades de Ciutat, sa Indioteria, mossèn Bartomeu Suau i Serra.

Cara cara!

Molt content d'haver assistit avui vespre a l'acte de lliurament del Premi Emili Darder a la Convivència i al Civisme, a la sala de sessions de l'Ajuntament de Palma, que ha estat atorgat dia 11 de juny de 2009 a mossèn Bartomeu Suau i Serra, alcudienc, fill de mestres mallorquins...

Creu.

El Tercer Sector d'Acció Social de les Illes Balears es mobilitza per reclamar que les administracions competents compleixin amb els deures, i paguin els deutes de més de 10 milions d'euros a la xarxa social.

Creu feixuga!

Més d'una quarantena d'entitats, que pertanyen a una vuitena de xarxes socials i presten serveis públics dins l'àmbit de la gent que necessita d'algun tipus d'ajut amb més urgència, manifesten públicament que travessen una situació que se'ls fa insostenible.

A causa dels deutes que tenen i mantenen, es mobilitzen per reclamar a l'Administració que els pagui els 10 milions d'euros que els deu des de l'any passat ençà!

10 milions d'euros són molts de milions de pessetes antigues... Són molts doblers, que ja han hagut de ser avançats per la ciutadania!

Mentre l'Administració va fent allò de “qui dia passa, anys empeny”!

No és de rebut! Més tost esdevé totalment rebutjable!

Si no se sap que hi hagi hagut mai cap mes ni un, durant la legislatura present, que cap de “ses senyories parlamentàries” hagi deixat de cobrar els sous suculents que van emplenant successivament i ininterrompuda els comptes corrents respectius; resulta vergonyós i rebutjable que certa gent n'hagi de posar dels seus perquè puguin ser ateses unes necessitats socials que correspon d'atendre a l'Administració! Aquesta no té cap dret ni un a donar-hi l'esquena!

Benvenguts siguin tots els Premis a la Convivència i al Civisme, que es mereix la ciutat de Palma! Sense cap dubte ni un.

Mal rebuts siguin, emperò, tots aquests deutes que manté l'Administració amb el Tercer Sector d'Acció Social d'aquestes illes nostres.

Com deia aquell, “que es paguin immediatament, d'aquí que toquin hores”!

Comentaris

 1. Tomeu Suau Serra
  Tomeu Suau

  Et donc les gràcies perque sempre em tenguis em consideració i de que te n'alegris pel premi rebut però et vull fer saber que el meus parres no han estat mai republicans. t'agairia un canvi al teu bloc

  Tomeu Suau Serra | 15/06/2009, 17:38
 2. Cil Buele
  qui mal entén mal respon!

  Qui mal entén mal respon, Tomeu.
  He fet tot d'una la correcció que em demanes, tot lamentant de bon de veres haver entès malament les paraules que vares pronunciar a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Palma:
  “Vull acabar diguent dues coses que em varen ensenyar els meus pares. El meu pare i sa meva mare varen ser mestres professionals de sa República...”

  Cil Buele | 16/06/2009, 10:03
 3. sergi
  .

  Tomeu...ets un crak! Ets un revolucionari de un barri i de una illa!

  sergi | 04/10/2009, 17:01
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS