Administrar

Entre Àfrica, Amèrica Llatina i Mallorca, circulen informacions diverses que poden ajudar a incidir, d'alguna manera, en l'enfortiment de la societat civil arreu dels Països Catalans. M'agradaria fer-hi algunes passes amb aquest blog A càrrec de: www.cecili.cat

Mallorca, al Fòrum Social Mundial Dakar 2011

evamarilen | 22 Gener, 2011 19:58 | latafanera.cat facebook.com google.com

Aquesta darrera setmana del mes de gener de 2011, s'han fet passes considerables, encaminades a la participació mallorquina en la celebració de l'11 Fòrum Social Mundial que enguany es fa a la ciutat senegalesa de Dakar.

D'una banda s'ha sabut que gairebé una dotzena de persones fan comptes de desplaçar-s'hi des de Mallorca, mentre d'altres, en un nombre cada cop més gran, s'apunten a participar-hi de manera directa emprant les noves tecnologies de la informació i la comunicació més interactives.

S'ha sabut, a través de FACEBOOK que representants de 4 entitats mallorquines, i d'altres a títol personal, es faran presents al campus de la Universitat de Dakar, entre el 6 i l'11 de febrer de 2011, on se celebra l'FSM Dakar 2011.

Mentrestant, entre persones i entitats delitoses d'atansar-se des de Mallorca a un esdeveniment social d'abast planetari com aquest, han sorgit iniciatives diverses que s'encaminen a fer que l'FSM 2011 no passi tan desapercebut a l'illa nostra com en altres edicions anteriors; i que, d'alguna manera, trobem la forma millor d'implicar-nos-hi més intensament.

S'ha elaborat un esbós de programa d'activitats que s'inicien el primer dia del Fòrum i acaben el darrer. Se'n poden trobar els detalls a la pàgina de DAKAR ESTÈS que s'ha obert enguany amb aquesta finalitat.

També se'n pot fer un seguiment més acurat, des de la mateixa pàgina web del Fòrum Social de Mallorca.

Entre d'altres activitats, s'hi despunten TRES VIDEOCONFERÈNCIES obertes amb Dakar, via skype ; DUES TAULES RODONES sobre el Fòrum Social Mundial Dakar 2011; i una sèrie d'ACTIVITATS LÚDICO-FESTIVES que ens poden ajudar a acostar aquests dos mons tan distints, tan distants i alhora tan semblants, com són ara Àfrica i Mallorca.

S'han començat, també, a recollir SIGNATURES d'un missatge que es vol fer arribar a l'organització internacional del Fòrum Social Mundial Dakar 2011, que diu així:

“PERQUÈ CADA UN DE NOSALTRES TENIM EL PODER DE GENERAR EL CANVI, UN CANVI DE CONSCIÈNCIA, UN CANVI DEL COR, UN CANVI EN EL MÓN... SIGNAM PER UN MÓN FET ENTRE TOTS I TOTES ON HI CAPIGUEM, HI MENGEM I HI TENGUEM UN LLOC PER VIURE I GAUDIR DE LA VIDA, SENSE FRONTERES NI DIVISIONS, ON ES RESPECTI LA DIGNITAT I LA VEU DE CADA HOME, DE CADA DONA, DE CADA INFANT, COM SI FÓSSIM UN DE SOL.” (Missatge a trametre des de Mallorca al Fòrum Social Mundial Dakar 2011)

Per a qualsevol aclariment, suggeriment, aportació, col·laboració... sobre aquest assumpte, hom pot adreçar-se a correu@forumsocialdemallorca.org

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS